Klikk her for vår timeplan og mer informasjon om medlemskap. 

Har du aldri prøvd yoga før? Les dette!

Velkommen til Moss og Jeløyas eneste Yoga- og Pilatesstudio!

Yoga for oss handler om så mye mer enn å sitte stille og meditere. Det er en livsstil som vi praktiserer både på og utenfor matten. Kjærlighet til oss selv, til de rundt oss, til dyr, naturen, planeten vi bor på. Det å reise i sitt indre for å bli en bedre utgave av seg selv; få mer tålmodighet, takle stress i hverdagen bedre, lære seg å puste ordentlig, fylle på med god energi, senke skuldrene, være del av et fellesskap, styrke og bevegelighet er bare noen av aspektene ved Yoga. Det kan også sies å være en motvekt mot det vestlige samfunnet hvor alt skal skje med det samme og i et forrykende tempo, hvor man aldri har tid til å stoppe opp og reflektere. Hvor det handler om å være best og prestere best hele tiden. I yogaen er det kun deg og matten – du er bra nok bare ved å være. Roen og styrken du finner på matten vil hjelpe deg ellers i livet.

Pilates ble utviklet av Josef Pilates for ca hundre år siden. Målet med pilates er å gi deg en funksjonell kropp med bruk av styrke og bevegelighetstrening. Kjernemuskulaturen og pusten er sentral i teknikken. Pilates ligner yoga på mange måter. Foreningen mellom mindfulness eller bevisst nærvær på norsk og fysisk trening er fremtreden i denne tradisjonen. Vi underviser både matte pilates og pilates reformer, som undervises på et apparat. Reformer kan oversettes med “å bli forandret”, og det sier mye om treningsformen. Det er en skånsom, men samtidig svært effektiv treningsform som er perfekt både for rehabiliterende arbeid, samt utfordrende og morsom styrketrening. Reformer timer undervises i små grupper med maksimalt 6 deltakere for tett oppfølging, omtrent som en gruppe-PT. Det kreves et introduksjonskurs og eget medlemskap for å delta på timene.

Hos Yogy ønsker vi å tilby et fleksibelt, rimelig og bredt tilbud av timer, både innen yoga, pilates, reformer og slyngetrening. Hos oss er du medlem og kan benytte alle timer på planen og booke deg på så mange timer du ønsker hver uke – året rundt. Vi har alt fra restorativ yoga med meditasjon til mer intense timer med dynamisk yoga som Ashtanga og Vinyasa. Når det er sagt, er alle velkomne til alle timer uavhengig av bakgrunn og målsetning – du tilbys modifikasjoner underveis av våre dyktige lærere.

Klikk her for timeplan og mer informasjon om medlemskap. 

,