Som eneste studio i Moss tilbyr vi både matte pilates og pilates reformer (apparat). Opplev de gunstige effektene av disse treningsmetodene i små grupper hos oss.

Matte pilates er åpen for alle, mens pilates reformer krever et introduksjonskurs i forkant. Pilates reformer ble først utviklet av Josef Pilates. Ordet «reformer» som kan oversettes til «å bli forandret» sier mye om treningsformen.

Dette er en skånsom, men samtidig svært effektiv treningsform som er perfekt både for rehabiliterende arbeid samt utfordrende og morsom styrketrening.
Vår pilateslærer Roseanna tok sin pilates sertifisering på The Room i Oslo, og har undervist pilates matte og reformer siden 2013. I forbindelse med innføringen av pilates reformer tilbyr vi introduksjonskurs med Roseanna. Kurset gir grunnleggende innføring i hvordan trygt og mest effektivt oppnå treningsresultater uten skader på pilates reformer apparatene. Kurset er nødvendig for å senere delta på faste timer som tilbys på timeplanen. Disse eksklusive timene undervises kun i små grupper på maksimalt 6 deltakere.

Vi ønsker deg varmt velkommen til en inspirerende og morsom treningsform.