Nyhet: Book en oppstartstime hvis du føler at det er mest komfortabelt for deg.

Vi er svært opptatt av å ha et miljø hvor alle skal finne seg til rette – både erfarne og uerfarne. Har du aldri prøvd yoga før, vil våre dyktige lærere veilede deg slik at du gjennomfører timene tilpasset ditt ferdighetsnivå og forutsetninger. – Både for å gi deg best mulig utbytte av timen, men også for å forebygge mot skader. Om du har spesielle hensyn eller skader, kan det være lurt å informere yogalærer om dette i forkant.

Hvilke timer bør jeg delta på?

I utgangspunktet kan du delta på alle våre timer som du finner på vår timeplan.

Noen timer vil ha høyere vanskelighetsgrad enn andre, – skulle deler av timen bli for utfordrende for deg oppfordres du til å hvile litt på matten og bli med igjen når du er klar. Yogalæreren gir også alternativer til enkelte øvelser under timen. På generelt grunnlag, er de blå timene på timeplanen myke og rolige, mens de gule/oransje er mer fysisk krevende. Timene merket med styrke inneholder mer krevende og intense øvelser.

Husk at vi alle har vært nybegynnere og at du vil utvikle teknikk og styrke relativt raskt ved regelmessig praksis, du er derfor hjertelig velkommen til å delta på alle våre timer uavhengig av om du er nybegynner eller ikke.

Trenger jeg egen matte?

Nei, vi har lånematter som du er hjertelig velkommen til å låne til du finner ut om du vil praktisere yoga regelmessig. Vi har også matter for salg.

Må jeg være medlem for å delta på timer?

Du trenger ikke å være medlem hos Yogy for å delta på timer. Du kan registrere deg i vårt bookingsystem og betale drop-in på kr 230. Hvis du bestemmer deg for å bli medlem innen 1 måned, trekker vi fra en betalt drop-in på første medlemsmåned.

Ønsker du å melde deg inn med det samme, kan du gjøre det i vårt online innmeldingsskjema.