Styrk kroppen og samtidig opplev de gode terapeutiske effektene av Yoga Trapeze, også kalt Anti-Gravity yoga eller Aerial Yoga. Særlig bra for stive hofter og vond rygg, i tillegg til å styrke kroppen på en annerledes, skånsom, effektiv og morsom måte.

Du finner fast på planen vår Restorativ Trapeze. Den er spesielt god om du sliter med rygg og hofter eller andre ubalanser i kroppen. Ved hjelp av trapesen vil du komme enda dypere inn i en rekke restorative yogastillinger, og hjelpe kroppen med å helbrede seg selv.

I tillegg tilbyr vi kurs i Flying Trapeze, som er perfekt for deg som vil ta yogaen et steg i en leken retning, eller vil ha nye utfordringer. Dette kurset er for deg som vil trene hardt, styrke opp og kombinere fysiske krevende yogastillinger med trapes og ordinær slyngetrening (TRX). Her vil du både flyte og holde kjente yogastillinger med trapesen, og vil kjenne at du bruker kroppen og musklene på en helt annen måte. Denne timen byr på mange slitne og i etterkant støle muskler, morsomme sprell, samt svette smil. Her får du det beste fra to verdener; – både yoga og funksjonell styrketrening.

Kurs publiseres regelmessig gjennom året både på vår Facebook side, i bookingen på nettsiden, og i vårt studio.

Trapeze er et fantastisk verktøy både til beroligende myke strekk og til mer høytsvevende flytsekvenser vi kjenner fra Vinyasa yoga.