Barnet samler krystallsteiner mot målet som er å få sin egen yoga mala

Etter hvert som du utvikler deg og lærer mer om yoga, både verdier og fysiske yogastillinger, vil du kunne gå videre til neste nivå på YOGYs yogareise. For hver time du deltar på, mottar du et stempel i din Yogadagbok for oppmøte og tilstedeværelse.

Får du minst 6 stempler i Yogadagboken din i løpet av syklusen, kan du delta på en Mysore seremoni den 11. uken i syklusen. Du møter til time som vanlig, men denne gangen vil læreren ikke fortelle deg hva du skal gjøre, men du skal få lov til å vise det du har lært! Læreren din er tilstede og veileder deg om du lurer på noe, hjelper deg med teknikk og spørsmål som vanlig, men du kan vise og sette sammen din helt unike yogapraksis den timen.

Etter fullført Mysore klasse, mottar du en krystallstein som representerer ett av chakraene, som innen yoga anses som vårt energisystem. Noe som ikke kan sees, men kjennes i kroppen. Det finnes 7 chakraer, og du starter yogareisen ved roten og jobber deg opp gjennom de ulike chakraene til du når kronen. Når du har mottatt alle chakrasteinene, får du din egen yoga mala (meditasjonssmykke) ved neste Mysore seremoni.