Vi har lansert en av de siste trendene innen yoga i vårt studio. Styrk kroppen og samtidig opplev de gode terapeutiske effektene av Yoga Trapeze, også kalt Anti-Gravity yoga eller Aerial Yoga. Særlig bra for stive hofter og vond rygg, i tillegg til å styrke kroppen på en annerledes, skånsom, effektiv og morsom måte! Sirkulasjonssystemet for også en real boost!

Vi utvider nå med to timer i uken med denne fantastiske og morsomme yogaformen. Perfekt for deg som vil ta yogaen et steg videre i en leken retning, eller vil ha nye utfordringer. Sliter du med rygg og hofter eller andre ubalanser i kroppen, vil vår nye time Restorativ Trapeze være spesielt god. Ved hjelp av trapesen vil du komme enda dypere inn i en rekke restorative yogastillinger, og hjelpe kroppen med å helbrede seg selv.

Den nye timen Power Trapeze er for deg som vil trene hardt, styrke opp og kombinere fysiske krevende yogastillinger med trapes og ordinær slyngetrening (TRX). Her vil du både flyte og holde kjente yogastillinger med trapesen, og vil kjenne at du bruker kroppen og musklene på en helt annen måte. Denne timen byr på mange slitne og i etterkant støle muskler, morsomme sprell, samt svette smil! Her får du det beste fra to verdener; – både yoga og funksjonell styrketrening.

For å være med på disse timene må man ha vært gjennom et 2 timers innføringskurs først for å sørge for god sikkerhet og grunnleggende forståelse for øvelsene og teknikken. Vi har kurs regelmessig gjennom året som lanseres både på vår Facebook side, i booking på web, og i vårt studio. I tillegg er timene reservert våre medlemmer med premium-medlemskap. Du kan enkelt endre eller tegne premium-medlemskap her.